تفاوت ایزوگام های پلیمری با ایزوگام های دمیده
دو نوع متداول ایزوگام در بازار موجود است که ایزوگام پلیمری و ایزوگام دمیده نام دارد. در ادامه تفاوت این دو نوع ایزوگام را مشاهده میکنید.
ایزوگام پلیمری
ایزوگام پلیمری از قیر خالص ۶۰-۷۰ ساخته میشود و به دلیل استفاده از این نوع قیر دارای کیفیت و دوام بالا میباشد. قیمت ایزوگام پلیمری در مقایسه با قیمت ایزوگام دمیده بیشتر است.
قیر ۶۰-۷۰ از پالایش نفت خام تولید میشود. تولید این نوع قیر در پالایشگاه و در برجهای تقطیر انجام میشود. نامگذاری قیرها با نام ۶۰-۷۰ بر اساس درجه نفوذ آنها به انجام میرسد. این قیر برای آببندی بام کاربرد دارد.
ایزوگامهای پلیمری در هنگام نصب بوی قیر دارند و چسبندگی آنها نیز بالا است. به همین دلیل ضخامت کمتری نیز دارند.
مزایای ایزوگام پلیمری
- عمر زیاد پس از نصب.
- مقاومت بالا در سرما و یخبندان.
- ایزوگام پلیمری با رعایت استانداردهای ملی ساختمان تولید میشود.
- به دلیل ضخامت کمتر، بار کمتری روی ساختمان ایجاد میکند.
ایزوگام دمیده
ایزوگام دمیده از قیر دمیده ساخته میشود. ساخت این نوع ایزوگام با دمیدن هوا درون مازوت یا نفت کوره به انجام میرسد. ایزوگام دمیده در مقایسه با ایزوگام پلیمری، کیفیت پایینتر و عمر کمتری دارد.
قیر دمیده با فشار هوای داغ به مازوت تولید میشود. هوای داغ با دمایی در حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ درجه، توسط لولههای سوراخدار به محفظه مازوت پمپاژ میشود. در اثر این فرآیند اتمهای هیدروژن با اکسیژن هوا ترکیب میشود و با تشکیل آب، فرآیند بسپارش روی میدهد.
در هنگام نصب ایزوگام دمیده، بوی گازوئیل استشمام میشود و دود هم ایجاد میشود. به دلیل چسبندگی کمتر قیر دمیده، ضخامت این نوع ایزوگام بیشتر است.